Facebook   Twitter   Youtube   RSS

Бургаска майка в шок: Върнаха дъщеря ми от детската градина, нахапана зверски на 7 места

снимка: Община Бургас

Бургазлийката Ваня Р. изпрати потресаващ сигнал до редакцията на Флагман.Бг. Жената сигнализира за това, че вчера детето й се е върнало от детска градина със странни рани по гърба. Според нея дъщеря й е нахапана от зверски от други малчугани в детска градина „Веселушко” в ж.к. „Изгрев”. Жената изпрати и снимки на нараняванията на детето.

"Върнаха ми детето нахапано. Цялото гръбче е нахапано от дете. Има 7 кръвонасядания, ухапано е зверски на 7 различни места. Когато разпитах персонала на яслата, никой нищо не е чул или видял. В последствие се оказа, че сестрата, която е гледала децата, е спала по време на случката. Извадих медицинско от съдебен лекар”, пише възмутената бургазлийка.
Междувременно кметът Димитър Николов разпореди незабавна проверка на детската градина.
"Повод за разпореждането станаха публикации  в социалните мрежи от майката на дете в яслена група, че дъщеря й вероятно е била нахапана от друго дете на няколко места по тялото. До края на деня директорът на детското заведение Гюлхан Мехмедова, както и целият персонал в яслата, трябва да предоставят в Община Бургас писмените си обяснения по случая. Служители на Община Бургас ще се срещнат днес с майката на момиченцето, за изясняване на неприятната ситуация. Констатациите от проверката ще бъдат оповестени до няколко дни", гласи съобщение, изпратено до медиите./

Флагман.Бг

11-10-2016 | виж всички новини | 

Добави коментар

Коментари